UW SPECIALIST IN  HUIDVERZORGINGPRODUCTEN

Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

ATAMÉ ALOË VERA GEL PLUS 100ML

ATAMÉ ALOË VERA GEL PLUS 100ML De variant Aloë Vera Plus is voor de huid met overgevoeligheid, snel geïrriteerd en neigt naar allergie. Ook is deze tonic ideaal voor de gestresste huid en voor kleine kinderen met rode geïrriteerde huid. Aloë Vera Lotion is in hoge mate reinigend, ontstekingremmend, verzacht irritaties, verzorgt en beschermt de huid. Bekijk hier alle producten van Atame.  
 42,50

ATAMÉ ALOË VERA LOTION PLUS 250ML

ATAMÉ ALOË VERA LOTION PLUS 250ML De variant Aloë Vera Plus is voor de huid met overgevoeligheid, snel geïrriteerd en neigt naar allergie. Ook is deze tonic ideaal voor de gestresste huid en voor kleine kinderen met rode geïrriteerde huid. Aloë Vera Lotion is in hoge mate reinigend, ontstekingsremmend, verzacht irritaties, verzorgt en beschermt de huid. Gratis samples om uit te proberen.
 65,00

ATAMÉ ALOE-VERA REINIGINGSMELK

ATAMÉ ALOE-VERA REINIGINGSMELK Atamé Aloe-Vera reinigingsmelk is geschikt voor iedere huid, ook een allergisch reagerende of zeer gevoelige huid. Deze melk reinigt grondig en diep, irriteert niet en voorkomt het uitdrogen van de huid. Belangrijk is de verzorgende werking en het rustgevende effect: de huid voelt na gebruik zacht en soepel aan. Bekijk hier alle producten van Atame.
 36,50

Atamé Opbouw/regeneratie crème 50ml

Atamé Opbouw/regeneratie crème Een regeneratiecrème is voor de vermoeide, droge, vochtarme huid. De huid moet aangezet worden om sneller te herstellen, sneller te vernieuwen. Bekijk hier alle producten van Atame.
 45,00

Atamé Skin aktiv crème 50ml

Atamé Skin aktiv crème is een ideale dag- en/of nachtverzorging voor de snel geïrriteerde-, gevoelige huid met roodheid. Deze crème brengt de huid weer in balans, kalmeert, regenereert en beschermt.  Klik hier voor het complete assortiment van Atame.    
 52,00

Atamé Skin Care emulsie 150ml

Atamé Skin Care emulsie 150ml Atamé Skin Care Emulsie is voor ieder huidtype. De Emulsie ontspant, kalmeert en beschermt de huid tegen irritaties (b.v. puistjes, comedonen). Ontdek onze service en ons aanbod. Gratis bezorgen vanaf  30,00. Voor vragen kunt u tevens contact opnemen met Schoonheidssalon La Delice.  Bekijk hier alle producten van Atame.
 53,00

Atamé Super sensitief crème 50ml

Atamé Super sensitief crème Voor de droge, overgevoelige, snel geïrriteerde en naar allergie neigende huid is er een speciale Atamé crème: Super Sensitief crème. Ontdek onze service en ons aanbod. Voor vragen kunt u tevens contact opnemen met Schoonheidssalon La Delice.  Gratis bezorgen vanaf 30,00. Bekijk hier alle producten van Atame.
 53,00

ATAMÉ TONIC AKTIEF 100ML

ATAMÉ TONIC AKTIEF 100ML De variant Atamé Aktief bevat de meeste werkstoffen en is toegespitst op een extra intensieve werking. Bijzonder geschikt voor ernstige, hardnekkige en/of lang bestaande onzuiverheden. Daarnaast behandelt Atamé Aktief vetpuistjes op nek, rug en schouders en gaat spierspanning tegen.  Voor alle producten van Atame, klik hier.  
 34,50

ATAMÉ TONIC AKTIEF 250ML

ATAMÉ TONIC AKTIEF 250ML De variant Atamé Aktief bevat de meeste werkstoffen en is toegespitst op een extra intensieve werking. Bijzonder geschikt voor ernstige, hardnekkige en/of lang bestaande onzuiverheden. Daarnaast behandelt Atamé Aktief vetpuistjes op nek, rug en schouders en gaat spierspanning tegen.  Voor alle producten van Atame, klik hier.  
 69,00

ATAMÉ TONIC AM AKTIEF 250ML

ATAMÉ TONIC AM AKTIEF 250ML is gebaseerd op een antiseptische werking tegen huidirritaties huidschimmels en huideczeem. Atamé “AM” Aktief is voor de vooral droge, gevoelige, naar allergie en snel naar roodheid neigende huid. Irritaties, overprikkeling of overreacties van de huid worden voorkomen of stopgezet.  Bekijk hier alle producten van Atame.
 72,50

ATAMÉ TONIC SENSITIEF 100ML

ATAMÉ TONIC SENSITIEF 100ML De variant Atamé Sensitive is geschikt voor een gevoelige, schilferige huid en voor de huid met couperose. Atamé Sensitief ontspant en kalmeert de huid, reinigt, remt irritatie en het ontstaan van onzuiverheden af. Bekijk hier alle producten van Atame.
 34,00

ATAMÉ TONIC SENSITIEF 250ML

ATAMÉ TONIC SENSITIEF 250ML De variant Atamé Sensitive is voor een gevoelige, schilferige- en voor de huid met couperose. Atamé Sensitief ontspant, kalmeert, reinigt, remt irritatie en het ontstaan van onzuiverheden af.  Bekijk hier alle producten van Atame.
 65,00

ATAMÉ TONIC SENSITIEF 500ML

ATAMÉ TONIC SENSITIEF 500ML De variant Atamé Sensitive is voor een gevoelige, schilferige – en voor de huid en voor de huid  met couperose. Atamé Sensitief ontspant, kalmeert, reinigt, remt irritatie en het ontstaan van onzuiverheden af. Bekijk hier alle producten van Atame.
 110,00

ATAMÉ TONIC SPECIAAL 100ML

ATAMÉ TONIC SPECIAAL 100ML

De variant Atamé Spezial is voor de huid met jeugdpuistjes. Atamé Spezial reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert talgafscheiding. Onzuiverheden en meeëters verdwijnen terwijl de talgklieren niet geactiveerd worden en de huid niet uitdroogt. Atamé Spezial werkt vooral ook verzorgend, preventief en beschermend. Het product remt het ontstaan van onzuiverheden af en het normaliseert de zuurgraad en vochtbalans van de huid. Ontdek onze service en ons aanbod van Atame.
 34,00