UW SPECIALIST IN  HUIDVERZORGINGPRODUCTEN

Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

ATAMÉ AKTIV TONIC FORTE 100ML

De variant Atamé tonic Aktief bevat de meeste werkstoffen en is toegespitst op een extra intensieve werking. Voor de gevoelige, doffe en gestreste huid die zelfs gevoelig is voor allergieën of roodheid, maakt de Skin Aktiv Tonic FORTE indruk met zijn speciale werking. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd. Poriën worden verfijnd en de huid ziet er egaler uit. Geschikt voor: droge-, schilferige-, rijpere-, gevoelige-, gestresste- naar acne neigende huid. Tevens verkrijgbaar in 250ml & 500ml. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame.
 30,00

ATAMÉ AKTIV TONIC FORTE 250ML

Atamé tonic Aktief is de variant welke de meeste werkstoffen bevat en is toegespitst op een extra krachtige werking. Voor de gevoelige, doffe en gestreste huid die zelfs gevoelig is voor allergieën of roodheid, maakt de Skin Aktiv Tonic FORTE indruk met zijn speciale werking. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd. Poriën worden verfijnd en de huid ziet er egaler uit. Reiniging en verzorging in 1 tonic. Geschikt voor: droge-, schilferige-, rijpere-, gevoelige-, gestresste- naar acne neigende huid. Tevens verkrijgbaar in 100ml & 500ml. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame.
 56,00

ATAMÉ AKTIV TONIC FORTE 500ML

Atamé tonic Aktief is de variant welke de meeste werkstoffen bevat en is toegespitst op een extra krachtige werking. Voor de gevoelige, doffe en gestreste huid die zelfs gevoelig is voor allergieën of roodheid, maakt de Skin Aktiv Tonic FORTE indruk met zijn speciale werking. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd. Poriën worden verfijnd en de huid ziet er egaler uit. Reiniging en verzorging in 1 tonic. Geschikt voor: droge-, schilferige-, rijpere-, gevoelige-, gestresste- naar acne neigende huid. Tevens verkrijgbaar in 100ml & 250ml. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame. Voor vragen kunt u tevens contact opnemen met Schoonheidssalon La Delice
 96,50

ATAMÉ ALOË VERA GEL PLUS 100ML

ATAMÉ ALOË VERA GEL PLUS 100ML De variant Aloë Vera Plus is voor de huid met overgevoeligheid, snel geïrriteerd en neigt naar allergie. Ook is deze tonic ideaal voor de gestresste huid en voor kleine kinderen met rode geïrriteerde huid. Aloë Vera Lotion is in hoge mate reinigend, ontstekingremmend, verzacht irritaties, verzorgt en beschermt de huid. Bekijk hier alle producten van Atame.  
 45,00

Atame Aloe Vera Lotion Plus 100ML

ATAMÉ ALOË VERA LOTION PLUS 100ML De variant Aloë Vera Plus is voor de huid met overgevoeligheid, snel geïrriteerd en neigt naar allergie. Ook is deze tonic ideaal voor de gestresste huid en voor kleine kinderen met rode geïrriteerde huid. Aloë Vera Lotion is in hoge mate reinigend, ontstekingsremmend, verzacht irritaties, verzorgt en beschermt de huid. Gratis samples om uit te proberen.
 31,50

ATAMÉ ALOË VERA LOTION PLUS 250ML

ATAMÉ ALOË VERA LOTION PLUS 250ML De variant Aloë Vera Plus is voor de huid met overgevoeligheid, snel geïrriteerd en neigt naar allergie. Ook is deze tonic ideaal voor de gestresste huid en voor kleine kinderen met rode geïrriteerde huid. Aloë Vera Lotion is in hoge mate reinigend, ontstekingsremmend, verzacht irritaties, verzorgt en beschermt de huid. Gratis samples om uit te proberen.
 52,50

ATAMÉ ALOE VERA REINIGINGSMELK

ATAMÉ ALOE-VERA REINIGINGSMELK Atamé Aloe-Vera reinigingsmelk is geschikt voor iedere huid, ook een allergisch reagerende of zeer gevoelige huid. Deze melk reinigt grondig en diep, irriteert niet en voorkomt het uitdrogen van de huid. Belangrijk is de verzorgende werking en het rustgevende effect: de huid voelt na gebruik zacht en soepel aan. Bekijk hier alle producten van Atame.
 30,00

Atamé AUFBAU- EN REGENERATIONCREME 50ml

Atamé Opbouw/regeneratie crème Een regeneratiecrème is voor de vermoeide, droge, vochtarme huid. De huid moet aangezet worden om sneller te herstellen, sneller te vernieuwen. Bekijk hier alle producten van Atame.
 53,00

Atame Defense Shampoo

Atame Defense shampoo is zeer geschikt om huid en haar te reinigen en te beschermen tegen een droge, geïrriteerde en gevoelige hoofdhuid, die gevoelig is voor roos. Geschikt voor: droge hoofdhuid * schilferige hoofdhuid * gevoelige hoofdhuid * vervuilde hoofdhuid Klik hier voor het gehele assortiment van Atame.  
 30,00

Atame Haut Aktiv tonic Defense 100ml

De Haut Active Tonic Defense reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert zachtjes huidcellen en talgophopingen. Trakteer uw huid op een verzorgingsritueel dat het reinigt, verkwikt en gladder maakt. Een plantaardig actief ingrediëntencomplex geeft uw huid een ongehinderde en ontspannen uitstraling. Geschikt voor: Droge huid * schilferige huid * gevoelige huid voor vlekken en allergieën. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame. Tevens beschikbaar in 250ml en 500ml.
 32,50

Atame Haut Aktiv tonic Defense 250ML

De Tonic Defense reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert zachtjes huidcellen en talgophopingen. Trakteer uw huid op een verzorgingsritueel dat het reinigt, verkwikt en gladder maakt. Een plantaardig actief ingrediëntencomplex geeft uw huid een ontspannen uitstraling. Geschikt voor: Droge huid * schilferige huid * gevoelige huid voor vlekken en allergieën. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame. Tevens beschikbaar in 100ml en 500ml.
 59,50

Atame Haut aktiv tonic Defense 500ml

De Tonic Defense reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert zachtjes huidcellen en talgophopingen. Trakteer uw huid op een verzorgingsritueel dat het reinigt, verkwikt en gladder maakt. Een plantaardig actief ingrediëntencomplex geeft uw huid een ontspannen uitstraling. Geschikt voor: Droge huid * schilferige huid * gevoelige huid voor vlekken en allergieën. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame. Tevens beschikbaar in 250ml en 500ml.
 100,00

ATAME KRAUTERMASKE

Rijk vitaminemasker. In het bijzonder voor de gevoelige, rode en geïrriteerde huid. Rustgevend en beschermend tegelijk. Geschikt voor: Normale huid * droge huid * vermoeide huid * schilferige huid. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame.
 43,00

Atame Peeling Emulsion

Atame Peeling Emulsion is een zeer milde en soepele peeling-emulsie met cellulose. Uitermate geschikt voor alle huidtypes. Klik hier voor het gehele assortiment van Atame.  
 35,50