F.A.Q. Veel gestelde vragen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via order@123cosmetica.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Ja! Ook als u een verkeerde bestelling hebt geplaatst kunt de bestelling retourneren en u krijgt uw betaling teruggestort.

Ja dat kan. Wij merken dat klanten soms huiverig zijn om een internet bestelling te plaatsen. Dit heeft vooral te maken met negatieve verhalen over internet aankopen. Denk bijvoorbeeld aan oplichting o.i.d.

Om die angst bij u weg te nemen geven wij u de gelegenheid om achteraf te betalen. Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen netto na factuurdatum.

Wij hanteren (noodgedwongen) één voorwaarde:

– bestellingen boven €100,00: 50% vooruit

Standaard hanteren wij een levertijd van 1 tot 3 dagen. Het kan een keer voorkomen dat een product niet voorradig is. In dat geval zullen wij deze bij de fabrikant moeten bestellen. Tijdens dit proces houden wij u keurig op de hoogte van de orderstatus. Uiteraard kunt u ons ook tussentijds bellen of mailen.
Als een bestelling verzonden is krijgt u direct van ons een verzendcode waarmee u het pakket kunt volgen.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Alle producten vallen onder het BTW hoogtarief van 21%. Alle zonproducten zijn inclusief 6% BTW.
De verzendkosten zijn € 6,95 inclusief BTW maar vervallen wanneer de ordergrootte hoger is dan € 50,00 inclusief BTW.

Bij elke bestelling zitten samples/monstertjes/proefjes, ongeacht de hoogte van het orderbedrag. Onze specialiste selecteert de samples wat enigszins in lijn is van het bestelde product. De klant zou dit kunnen testen. Uiteraard is de klant vrij om hier vragen over te stellen. Binnenkort zal bij elke bestelling ook een verrassing toegevoegd worden.

Het antwoord is ja! Wij bezorgen ook in België. Wij berekenen € 7,85 verzendkosten tot een ordergrootte van € 75,00. Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW die wij voor particuliere klanten, net als in Nederland, in rekening moeten brengen.

Het e-mailadres is de inlognaam. Ben je het wachtwoord vergeten, dan kun je dat opnieuw instellen. Vul je e-mailadres in op de ‘wachtwoord vergeten?’ pagina. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd. Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan kun je contact opnemen met 123Cosmetica.nl. Dit kan via e-mailadres info@123cosmetica.nl of anders telefoon 06 – 10 538 547.

Het is belangrijk om tijdens het bestelproces alle velden te doorlopen. Uiteindelijk wordt door de site van de desbetreffende bank terug geleid naar de site van 123Cosmetica.nl. Klikt u vervolgens om terug te gaan naar de beginpagina en de bestelling is correct afgerond. Aansluitend krijgt u een bevestigingsmail. Mocht u onverhoopt nog vragen of twijfels hebben neem dan gerust contact met ons op.